Tervetuloa luistelukouluun!


KooKoo Jäätaiturit järjestää yhteistyössä KooKoo Junioreiden kanssa luistelukoulun perheen pienimmille, joka avaa mahdollisuudet jatkaa harrastusta seuramme kehitysryhmiin ja sieltä harraste- tai kilparyhmiin.

Luistelukouluissamme sukelletaan luistelun maailmaan erilaisten teemojen siivittämänä. Jokaisella kerralla opettelemme uusia taitoja leikinomaisesti erilaisia temppuratoja, musiikkeja ja välineitä hyödyntäen. Jäällä työskentelemme eri värein merkityissä pienryhmissä koulutettujen ohjaajien ja valmentajien johdolla.

Jäällä opettelemme luistelun perusteita ja helpoimpia taitoluistelun liikkeitä. Aloitamme liikkeelle lähtemisestä ja pysähtymisestä edeten mm. erilaisten liukujen, kaarrosten ja hyppyjen harjoitteluun. Harjoittelussa olemme huomioineet turvallisuuden. Harjoitteet ovat lapsille sopivan tasoisia, kypärät pakollisia suojavarusteita, ohjaajia on riittävästi sekä tapaturman sattuessa jokainen lapsi on vakuutettu.

Luistelukoulun kevätkausi kestää tammikuusta huhtikuun alkuun huipentuen seuramme kevätnäytökseen, jossa jokainen luistelijanalku pääsee kokeilemaan esiintymistä suurelle yleisölle.

Luistelukoulussa tärkeintä on nautinto ja ilo yhdessä tekemisestä. Jokainen luistelukoulukertamme sisältää lapsille mielekkäitä harjoitteita ja leikkejä, mitä olemme yhdessä ohjaajiemme kanssa suunnitelleet. Jäällä päästetään mielikuvitukset valloilleen!

"Useita lajin harrastajia kiehtoo juuri lajin monipuolisuus. Varsinaisten lajitaitojen karttumisen vastineeksi luistelu antaa kuitenkin harrastajalleen paljon muutakin. Lapsi tai nuori pääsee mukaan musiikin, rytmin ja tanssin maailmaan, oppii hallitsemaan oman kehonsa ja pystyy nauttimaan terän, vartalon ja jään yhteistyönä tuottamasta vauhdista." (Suomen Taitoluisteluliitto)


Luistelukoulumme tarjoaa jokaiselle lapselle sopivan ja innostavan ryhmän.

Ensikertalaisten maksuton Lumon-luistelukoulu Ensikertalaisille

Luistelukoulun jatkoryhmä Luistelijoille, jotka ovat jo aikaisemmin osallistuneet Lumon-luistelukouluun


Onko mielessäsi kehitysidea koskien luistelukoulumme toimintaa tai kenties mukava palaute ohjaajille? Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme. Palautelomakkeen voit täyttää tekstin alapuolella. TULOSSA!